Concurs Jurnalism

SCRIE DIN INIMĂ este un concurs de presă cu tematică medicală, aflat la prima ediţie. Concursul se adresează jurnaliştilor profesionişti din întreaga presă românească, fie ea tipărită, audiovizuală sau online, fie generalistă sau specializată.

Concursul SCRIE DIN INIMĂ este parte integrantă din campania SOS Cardio, iniţiată de [...mai mult]

Concurs Jurnalism - Despre campania SOS Cardio

SOS Cardio - concurs de presa, este un concurs de presa cu tematica medicala, care se adreseaza jurnalistilor profesionisti din intreaga presa romaneasca, fie ea tiparita, audiovizuala sau online, fie generalista sau specializata. SOS Cardio - concurs de presa, este parte integranta din campania SOS Cardio, initiata de Fundatia Romana a Inimii.

Tema SOS Cardio - concurs de presa, o reprezinta factorii de risc cardiovascular: colesterol, fumat, hipertensiune arteriala, ereditate, varsta, gen masculin, diabet, stres, obezitate, sedentarism.

SOS Cardio - concurs de presa, isi propune sa stimuleze creatia jurnalistica avand ca subiect informarea populatiei asupra factorilor de risc cardiovascular si asupra metodelor de reducere a riscului.

SOS Cardio - concurs de presa, este deschis tuturor speciilor jurnalistice: reportaj, ancheta, interviu, documentar, talk-show (pentru audiovizual) etc si este dotat cu premii foarte atractive (link spre rublica dedicata din site).

Concurentii vor aborda tematica factorilor de risc cardiovascular pornind de la Testul Cartonaselor, pe care il pot gasi pe www.soscardio.ro. Si care poate fi facut atat online cat si telefonic la linia GRATUITA - 0800 070 777. Referirea la Testul Cartonaselor este obligatorie in materialele trimise pentru concurs. In rest, totul ramane la libera inspiratie si abordare a concurentilor. Inclusiv dimensiunile textelor sau emisiunilor.

Juriul  va aprecia in primul rand expresivitatea jurnalistica si impactul pe care creatiile inscrise in concurs le au asupra opiniei publice, fara a neglija corecta folosire a notiunilor medicale, proprietatea asupra termenilor stiintifici sau cunostintele generale privind cele mai noi descoperiri in domeniul cardiovascular.

 

MENIU