Inscriere

Jurnaliştii care doresc să se înscrie pot să o facă trimiţând un e-mail pe adresa concurs.presa@evolutionmedia.ro, în atenţia Ioanei Şimon. Mailul trebuie să cuprindă numele întreg, categoria la care doresc să participe precum şi materialul jurnalistic cu care intră în concurs.

Jurnaliştii se pot înscrie cu un număr nelimitat de materiale audiovideo, print sau online şi trebuie să facă dovada difuzării/publicării acestora.

Startul concursului se dă în data de 19 septembrie 2011, iar ultima zi pentru înscrierea materialelor este 18 decembrie 2011, ora 12:00 pm.

Fiecare concurent acceptat în concurs va fi notificat online de către organizatori. Materialele intrate în concurs vor fi publicate pe site.

Dupa închiderea înscrierilor, în data de 29 decembrie 2011, ora 12:00 pm, juriul format din 4 specialişti va alege cele mai bune lucrări, pe criteriul: cea mai bună transpunere în limbajul populaţiei a mesajelor despre constientizarea riscului cardiovascular din Testul Cartonaselor. Cele mai bune lucrări într-un număr maxim de 10 lucrări pentru fiecare categorie, deci maxim 40 de lucrări în total, vor fi postate pe site-ul concursului www.soscardio.ro/scrie-din-inima, in sectiunea de vot. Acestea vor putea fi votate de catre public in intervalul 29 decembrie 2011 - 31 ianuarie 2012, ora 12:00 pm.

 

MENIU