Juriul

Juriul va aprecia cea mai bună transpunere în limbajul populaţiei a mesajelor despre conştientizarea riscului cardiovascular din Testul Cartonaselor. Acesta va selecta, cele mai bune lucrări într-un număr maxim de 10 lucrări pentru fiecare categorie, deci maxim 40 de lucrări în total, vor fi postate pe site-ul concursului www.soscardio.ro/scrie-din-inima, în secţiunea de vot. Acestea vor putea fi votate de către public în intervalul 29 decembrie 2011 - 31 ianuarie 2012, ora 12:00 pm.

Materialele înscrise în concurs şi postate pe site-ul concursului la fiecare categorie vor putea fi votate de public, iar un vizitator, de la un IP, poate vota un material o singură dată/categorie (în total 4 voturi pentru cele 4 categorii).

În urma contorizării voturilor publicului, afişate în timp real pe site în secţiunea de vot, cele mai votate 3 materiale din fiecare categorie, vor primi cate un premiu.

Juriul este format din:

Prof. Dr. Dan Gaiţă
Cardiolog
Preşedintele Fundaţiei Române a Inimii. FRI este iniţiatoarea campaniei de prevenţie a riscului cardiovascular în România: SOS Cardio.

Prof. Dr. Dragoş Vinereanu
Cardiolog
Preşedintele Comisiei de Cardiologie a Ministerului Sănătăţii.

Nora Ioniţă
Specialist Comunicare
Jurnalist

Adrian Pătruşcă
Jurnalist

 

MENIU