Premii

Se vor acorda câte trei premii pentru fiecare categorie, în funcţie de voturile publicului.

Acestea constau în:

iPad 2 Apple 16GB Negru

Mult mai multe. În mult mai puţin.

Două camere video pentru apeluri Facetime şi înregistrare HD. Procesor dual-core A5. Aceeaşi durată de viaţă a bateriei de 10 ore. Totul într-un design mai subţire şi mai uşor. Acum iPad este chiar mai extraordinar. Şi mai diferit  decât orice altceva.

Mai subţire, mai uşor şi plin de idei măreţe.

Odată ce ţii în mână noul iPad 2, o să îţi fie dificil să îl mai pui deoparte. Asta-i şi ideea din spatele design-ului complet nou. Este cu 33% mai subţire şi cu 15% mai uşor decât primul iPad, astfel că stă perfect în măinile tale. Şi face navigatul pe internet, cititul e-mail-urilor şi ştirilor, vizionatul filmelor şi cititul cărţilor atât de natural, că ai putea să uiţi că în mâinile tale se află o adevarată revoluţie tehnologică.

Chip Dual-core A5. De două ori mai rapid.

Cele două nuclee ale chip-ului A5 înseamnă ca iPad 2 poate face dublul de lucru, deodată. Vei observa diferenţe semnificative atunci când navighezi pe internet, vezi filme, faci apeluri video FaceTime, te joci şi atunci când treci de la o aplicaţie la alta. Multitasking-ul este mult mai rapid, aplicaţiile se încarcă mai repede şi totul functionează pur şi simplu mai bine.

Grafica ultra-rapidă.

Cu până la 9 ori mai multă putere grafică, jocurile rulează pe iPad 2 mai rapid şi mai realistic ca oricând. Iar grafica mai rapidă ajută şi aplicaţiile să ruleze mai bine - în special cele video. Vei observa atunci când navighezi prin colecţia de fotografii, când editezi filme cu iMovie sau când vezi animaţii în Keynote.

Baterie cu autonomie ridicată.

Deşi este mult mai subţire şi mai uşoară, tableta iPad 2 oferă aceeaşi autonomie extraordinară de 10 ore precum modelul anterior. Suficient pentru un zbor peste ocean, pentru o seară întreagă de văzut filme, sau pentru o saptamană de călătorii cu transportul în comun. Chip-ul eficient A5 şi iOS au grijă ca bateria să ofere o mai mare autonomie, pentru ca tu să poţi folosi iPad-ul tău oriunde şi oricând.

Două camere. Şi un călduros „Bun Venit" lui FaceTime pentru iPad.

Vei observa două camere la noul iPad - una frontală şi una în zona din spate. Par destul de mici, însă sunt extraordinare. Sunt create special pentru apeluri video FaceTime şi functionează împreună, astfel că poţi vorbi cu prietenii tăi şi îi poţi vedea zâmbind şi râzând la tot ce le spui. Camera frontală te pun pe tine şi prietenul tău faţă în faţă. Comută la camera din spate în timpul apelului video pentru a îi arata persoanei cu care comunici unde eşti, cu cine eşti, sau ce se întamplă în jurul tău. Când nu foloseşti FaceTime, ai la indemană o cameră video şi foto HD care poate înregistra tot ceea ce consideri interesant în jurul tău. În plus, te poţi distra şi poţi realiza imagini ieşite din comun cu ajutorul aplicaţiei Photo Booth.

iPad Smart Cover. Concepută pentru iPad. Şi vice versa.

iPad 2 şi iPad Smart Cover sunt făcute unul pentru celălalt. La propriu. Smart Cover a fost conceput pentru a funcţiona lângă, peste şi sub iPad 2. iPad Smart Cover se extinde pentru a acoperi şi a proteja ecranul iPad-ului tău, însă nu adaugă grosime suplimentară design-ului subţire şi uşor al său. Desfă Smart Cover şi iPad porneşte automat. Închide-l şi iPad trece în modul Sleep. Şi încă o parte deşteaptă: Smart Cover poate fi transformat în standul perfect pentru văzut filme, jucat jocuri, navigat pe internet.

Ecran LED. Vedere incredibila

iPad este un întreg display - 9.7 inch de fotografii la înalta rezoluţie, filme, pagini web, cărti şi mai mult. Iluminarea LED face tot ceea ce vezi extrem de clar, viu şi luminos, chiar şi în locurile cu lumină scazută - cum ar fi în avion. Şi orice mod de a tine iPad 2 este corect. Este construit pentru a arata excelent, atât în mod portret, cât şi ţinut orizontal, aşa că fiecare mişcare (chiar şi cea de întoarcere cu susul în jos) face ca display-ul să se ajusteze pentru o imagine excelentă. Iar pentru că foloseşte o tehnologie specială pentru display-uri, numită IPS, are un unghi larg de vizionare, de 178 grade. Ceea ce înseamnă ca ai imagine excelentă, din orice unghi ai privi ecranul.

Multi-Touch. Ai totul la degetul mic.

Cea mai bună tehnologie este aceea care se simte a fi complet naturală - aproape că şi când nici nu ar exista. Acesta-i Multi-Touch-ul pe iPad 2. Îţi foloseşti degetele pentru a face orice, pentru că orice ai face - navigatul pe internet şi printre fotografii, redactatul e-mail-urilor şi cititul cărţilor - este acum mai uşor şi mai distractiv. Cum functionează? Atunci când degetele tale ating ecranul, acesta le simte folosind câmpuri electrice. Apoi transforma instantaneu orice tap, swype, sau pinch în acţiuni cât se poate de naturale. E atât de simplu.

iOS 4. Cel mai avasat sistem de operare mobil din lume.

iOS 4 este sistemul de operare al iPad (împreună cu iPhone şi iPod touch). Îti permite să verifici, să citesti şi să vezi totul doar printr-o simplă atingere a ecranului. Include toate aplicaţiile puternice, inovative şi distractive Apple pe care le foloseşti în fiecare zi, mai multe zile la rând. Şi este platforma pe care au fost create 65.000 de alte aplicaţii extraordinare, special pentru iPad. Este extrem de sigură, stabilă şi rapidă ăi este concepută pentru a funcţiona perfect cu dispozitivul propriu-zis, iPad.

Instant On. Distracţia începe imediat.

Ia iPad-ul, apasă butonul Home şi revine automat din modul sleep - instantaneu. Asta pentru că iPad dispune de o memorie ultra-rapidă care îţi permite să accesezi datele imediat.

Internet de mare viteză, oriunde.

Orice iPad 2 vine cu tehnologie wireless 802.11n, de ultima generaţie. Găseste automat reţele Wi-Fi la care te poti conecta printr-o singură atingere, pentru internet de cea mai mare viteză.

 

MENIU