Regulament

Concursul se adresează ziariştilor profesionişti. Ca atare, materialele trimise trebuie să fi fost tipărite într-o publicaţie, cele audiovizuale difuzate pe un post radio sau TV, iar cele online să fi fost postate pe un site de presă. Postările pe blogurile personale NU sunt acceptate.

Participanţii îşi vor da acordul liber, prin înscrierea în concurs, ca materialele înscrise de către aceştia să fie făcute publice prin apariţia pe site-ul www.soscardio.ro/scrie-din-inima, respectiv materiale provenite din presa scrisă, radio, tv sau online.

Toate materialele înscrise vor fi postate pe site-ul concursului pentru a putea fi vizionate de oricine.

Perioada deschisă înscrierilor este 19 septembrie 2011 - 18 decembrie 2011, ora 12:00 pm.

Pe data de 29 decembrie 2011 ora 12:00 pm, juriul format din 4 specialişti va alege cele mai bune lucrări, pe criteriul: cele mai bune lucrări într-un număr maxim de 10 lucrări pentru fiecare categorie, deci maxim 40 de lucrări în total, vor fi postate pe site-ul concursului www.soscardio.ro/scrie-din-inima, în secţiunea de vot. Acestea vor putea fi votate de către public în intervalul 29 decembrie 2011 - 31 ianuarie 2012, ora 12:00 pm.

Materialele înscrise în concurs şi postate pe site-ul concursului la fiecare categorie vor putea fi votate de public, iar un vizitator, de la un IP, poate vota un material o singură dată/categorie (în total 4 voturi pentru cele 4 categorii).

În urma contorizării voturilor publicului, afişate în timp real pe site în secţiunea de vot, cele mai votate 3 materiale din fiecare categorie, vor primi câte un premiu.

Descarcă aici regulamentul complet al Concursului SCRIE DIN INIMA

Descarcă aici Act Aditional nr. 1 la regulamentul Concursului SCRIE DIN INIMA

Pentru orice modificări apărute, pentru verificarea statusului concursului, vă invităm să intraţi pe site-ul www.soscardio.ro

 

 

MENIU